loading...
Nherta
admin بازدید : 20 دوشنبه 25 مهر 1401 نظرات (0)

در عین حال هزینه های وی را پرداخت می کند.

بورسیه های تحصیلی، معمولا توسط دانشگاه ها، ‌دولت ها،‌ افراد خیر و موسسات نیکوکاری و علمی ارائه می شوند تا فرصت تحصیل قشر های مختلف دانشجویان از هر کشوری فراهم شده و تحصیل از دانشجویان کم درآمد دریغ نشود.
اخذ بورسیه تحصیلی در میان بسیاری از افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی دارند جذابیت زیادی دارد. بورسیه‌ها انواع مختلفی دارند که برخی از آن‌ها تنها بخشی از هزینه تحصیل و برخی دیگر تمامی هزینه‌های تحصیل و زندگی را در بر می‌گیرد. بورسیه‌ها می‌تواند از طرف دانشگاه، دولت و یا یک موسسه آموزشی پژوهشی به دانشجویان بین‌المللی تعلق بگیرد. معمولا معیارهایی که در انتخاب دانشجویان برای بورسیه مورد نظر قرار می‌گیرد، شامل معدل و نمرات دانشجو، سوابق تحصیلی و رزومه پژوهشی وی می‌باشد. البته برخی از بورسیه‌ها هستند که متناسب با قومیت یا نژاد خاص (بورسیه مخصوص سیاه‌پوستان، یا آسیایی‌ها)، رشته تحصیلی (رشته‌های مهندسی، تجارت و...)، جنسیت (بورسیه ویژه زنان) و حتی نیازمندی مالی طراحی شده‌ و جامعه هدف محدودی را در بر می‌گیرند.
علاوه بر بورسیه، دانشجویان بین‌المللی که قصد تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی (ارشد تحقیقاتی و دکتری) را داشته باشند، می‌توانند با برخورداری از سوابق پژوهشی درخشان از طریق استاد سوپروایزر خود فاند دریافت کنند. به حالتی که در آن استاد علاوه بر هزینه‌های تحصیل دانشجو، هزینه‌ای را به صورت ماهیانه برای مخارج زندگی او اعطا ‌کند، فول فاند می‌گویند. برای دریافت فول فاند از استاد، دانشجویان باید حداقل دو مقاله isi، نمره زبان بالا و پرپوزالی متناسب داشته باشند. توجه داشته باشید که داشتن مدرک GRE در کشورهای آمریکا و کانادا می‌تواند شانس دریافت فاند و بورسیه شما را افزایش دهد. همچنین شما می‌توانید از طریق جستجوی اولویت‌های پژوهشی دانشگاه یا استاد مورد نظر، پروپوزال پیشنهادی خود را متناسب با نیازهای پژوهشی آن‌ها مطرح کرده تا شانس قبولی و فاند خود را به اندازه قابل توجهی بالا ببرید.

اقدام به مهاجرت از طریق موسسه مهاجرت تحصیلی
موسسه مهاجرت تحصیلی، زیرمجموعه ای از موسسات مهاجرتی هستند که اقدام به اعزام دانش آموزان و دانشجویان به مراکز آموزشی سراسر جهان می کنند. موسسات مهاجرتی متشکل از مشاوران، وکلا و سایر کارمندان است که کاملا به قوانین و شرایط مهاجرتی بین المللی مسلط هستند. این موسسات خدماتی چون مشاوره، ارزیابی پرونده متقاضی، اقدام به اخذ پذیرش دانشگاه ها و مدارس، اخذ ویزای دانشجویی، اخذ ویزای گاردین و ... را ارائه می دهند. با توجه به تغییرات مداوم قوانین بین المللی مهاجرتی، پیشنهاد می شود قبل از هر اقدامی برای مهاجرت تحصیلی با یکی از موسسات مهاجرت تحصیلی مشاوره کنید. چرا که ممکن است با کوچک ترین سهل انگاری هزینه، زمان و موقعیت های مناسب مهاجرتی را از دست بدهید. این موسسات میتوانند یک راه روشن را برای ادامه تحصیل و زندگی در سایر کشورها را پیش پای شما بگذارند و حتی بعد از مهاجرت تحصیلی شما، خدمات تمدید ویزا، اخذ خوابگاه و ... که دردسرهای ریز و درشت خاص خود را دارند را برطرف کنند.
نکته:موسساتی مورد تایید و قانونی هستند که دارای مجوز از طرف وزات علوم باشند لذا در صورتی که می خواهید از طریق موسسات اقدام به مهاجرت کنید قبل از هرچیزی به مجوز این موسسات توجه نمایید.

ویزای تحصیلی چیست؟
در صورتی که قصد تحصیل در کشورهای خارجی را دارید می بایست نسبت به دریافت ویزا نیز اقدام نمایید در واقع ویزای تحصیلی به معنای اقامت موقت می باشد و به این وسیله دریافت کننده ویزا امکان اقامت ،کار و تحصیل در کشور موردنظر را پیدا می کند.حداقل سن برای گرفتن ویزای تحصیلی، 4 سالگی است.

قبل از گرفتن ویزای تحصیلی، باید چه کارهایی انجام دهید؟
برای گرفتن ویزای تحصیلی، ابتدا باید پذیرش تحصیلی بگیرید. پذیرش تحصیلی یعنی اینکه از دانشگاه موردنظرتان، اجازه ادامه تحصیل در رشته خاصی را بگیرید. در نتیجه، شما قبل از گرفتن ویزای تحصیلی باید مشخص کنید که در کدام رشته و کدام دانشگاه، قصد ادامه تحصیل دارید. برای انتخاب رشته و دانشگاه باید دقت کنید؛ زیرا باید چند سال از عمر و وقت خود را در آن دانشگاه و آن کشور بگذرانید.
 برای انتخاب دانشگاه های خارج از کشور به نکات زیر توجه کنید:

مطابقت داشتن کشور منتخب با روحیه و شرایط شما
مطابق بودن هزینه های پرداختی با بودجه شما
مطابق بودن زبان آموزشی با مهارت و علاقه و فهم  شما
مطابق بودن مهارت های و آموزش های اراده شده با خواست و علاقه شمت
معتبر بودن مدرک ارائه شده در ایران
معتبر بودن ایران و اسلام در آن  کشور
مزایا و معایب مهاجرت تحصیلی
مهاجرت به کشورهای  پیشرفته از نظر تکنولوژی و سطح زندگی در کنار مزیت هایی که برای مهاجران دارد دارای معایبی نیز می باشد که در ادامه به آنها می پردازیم:
   1   . مزیت های مهاجرت تحصیلی
مهاجرت تحصیلی دارای مزیت های فراوانی می باشد که در ادامه به چند مورد از آنها می پردازیم: 

دسترسی به آموزش عالی و مدرک معتبر 
تقویت مهارت زبان
امکان فعالیت شغلی در کنار تحصیل
ارتقای کیفیت زندگی 
امکان ارتقای سطح زندگی اعضای خانواده
   2   . معایب مهاجرت تحصیلی 
مهاجرت تحصیلی در کنار مزایایی که دارد به دور از عیب و مشکل نیست در ادامه به نمونه هایی از معایب آن می پردازیم:
دوری از خانواده و دوستان
افزایش هزینه زندگی به دلیل پرداخت شهریه بالا برای تحصیل
اشتغال در کنار تحصیل جهت تامین هزینه ها

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی چیست؟
در خصوص اینکه چه مدارکی برای مهاجرت تحصیلی لازم است می بایست گفت که هر کشور، هر دانشگاه و هر رشته تحصیلی نیاز به ارائه مدارک متفاوتی از سوی فرد متقاضی می باشد. اما مدارک متداول برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا معمولا شامل موارد زیر می باشد:

اصل پاسپورت
مدارک هویتی شامل: شناسنامه و کارت ملی
اصل مدارک تحصیلی و ریز نمرات (دیپلم-پیش دانشگاهی-لیسانس و...)
اصل  مدرک زبان در صورت داشتن مدرک در این زمینه  
ارائه مدارک آکادمیک گذرانده شده با مدرک معتبر
رزومه ترجمه شده
فیش واریز شهریه
مدارک هویتی پدر و مادر (در صورت تاهل مدارک هویتی همسر)
سند ازدواج در صورت تاهل
اسناد مالکیت
انگیزه نامه
عکس 3در4
منبع : https://www.daadapp.ir/

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 140
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 9
  • آی پی دیروز : 7
  • بازدید امروز : 49
  • باردید دیروز : 8
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 135
  • بازدید ماه : 417
  • بازدید سال : 2,336
  • بازدید کلی : 8,615